Wetransfer

Foto’s downloaden via Wetransfer

Wetransfer is een online programma waarmee ik alle foto’s in een keer naar jullie emailadres kan verzenden.

 Wanneer ik je foto’s gemaakt en bewerkt heb, verstuur ik de foto’s via WeTransfer. WeTransfer is een internet dienst die ons gratis alle foto’s/bestanden in een keer via het internet naar de klant laat versturen.

Stap 1

In je mailbox ontvang je van WeTransfer een mail met daarin als onderwerp ” naomivonkfotografie@gmail.com heeft je een bestand gestuurd via WeTransfer ” In deze email vind je de downloadlink. Belangrijk is om de foto’s op een vaste computer of laptop te downloaden. Via je telefoon of tablet lukt dit niet vanwege de te grote bestanden.

Stap 2

Klik vervolgens op de downloadknop die te vinden is in de e-mail. Automatisch wordt je doorverwezen naar de website van WeTransfer.

(De link die je boven in de adresbalk ziet is alleen voor jullie en voor ons zichtbaar. Niemand anders kan bij jullie foto’s)

Stap 3

Wanneer er op downloaden is geklikt wordt er automatisch een ZIP bestand gedownload. Het ZIP bestand kun je terugvinden in het mapje downloads op je computer. Afhankelijk van je internetverbinding kan het even duren voordat de foto’s gedownload zijn.

Stap 4

Als het downloaden klaar is dubbelklik je op het ZIP bestand dat zojuist gedownload is. De foto’s worden nu automatisch uitgepakt en in een map gezet. Vervolgens klik je op de map die verschijnt en zo kan je de foto’s gelijk zien.

Ik hoop dat het downloaden van de foto’s via WeTransfer op deze manier duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Liefs Naomi