+

Zwanger

Een zwangerschap is een groot wonder en een bijzondere tijd. Je buik die groeit, getrappel dat je voelt, en het ontstaan van je gezin. Omdat deze periode zo snel gaat is het het echt waard om je buik te laten fotograferen. Ik leg een zwangerschap het liefst vast zoals het is, puur! We spreken af op locatie, in het bos/duinen of bij jullie thuis. Het gaat om de zwangere buik en natuurlijk om jou. Ik betrek ook graag de vader, boer en de zusjes erbij. Niks moet, alles mag. Ik fotografeer een zwangerschap het liefst tussen de 30ste en 35ste week en leg graag dit Vonkende moment voor jou vast!

+

Geboorte

Veel mensen huren een fotograaf in voor hun bruiloft, zwangerschap of een verjaardag maar waarom niet voor de geboorte van je kind? Een geboorte is net als al het andere een belangrijk moment uit je leven, waarschijnlijk wel het belangrijkste moment uit je leven! Iedere bevalling is weer uniek en mooi. Bevallingen gaan vooral gepaard met veel emoties. Uit ervaring weet ik dat de vermoeidheid en inspanning ervoor zorgen dat je veel rondom de bevalling en geboorte niet (helemaal) meekrijgt. Ik ben er dan voor jou om dit bijzondere, pure en intieme moment voor altijd vast te leggen.

Baby

Moon baby naturals

Lu Lu (24) is eigenaresse van Moonbaby Naturals, mama van een lieve dochter (17 maanden) en is samenwonend met haar vriend in Den Haag. Als lulu niet bezig is met Moonbaby kan je haar vinden op de bank met een boek, buiten of op de yogamat.

Het begin van moon baby naturals

Toen ik zwanger was heb ik mezelf voorgenomen om alle verzorgingsproducten voor mijn dochtertje zelf te gaan maken. Ik ben toen veel research gaan doen, boeken over planten gaan lezen en uiteindelijk ingrediënten gaan bestellen en aan het mixen en matchen geslagen. Ik vond het toen zó leuk dat ik dacht: Ik wil dit gaan verkopen en delen met andere ouders! Tevens kwam er ineens een lading aan inspiratie naar boven bij mij, en visualiseerde ik al een hele lijn aan producten voor me. Uiteraard zijn we daar hard mee bezig. Patience!

Waarom moon baby naturals

De naam van mijn dochter betekent Maan, vandaar de naam Moonbaby. De oorspronkelijke producten zijn natuurlijk voor haar bedoelt, zij is de original Moonbaby, haha! Ook ben ik, net als veel anderen, heel erg gefascineerd door de maan. 

” Moon baby naturals is meer dan een merk! A way of life.
Omdat ik hoop met dit merk niet alleen natuurlijke verzorging te creëren, maar ook een platform, waarin iedereen open en eerlijk naar elkaar  is, en we elkaar samen helpen om te groeien “

Inspiratie

Ik heb niet echt 1 inspiratiebron voor Moonbaby. Het is met name mijn dochter, maar uiteraard ook de natuur en dingen die in het dagelijks leven gebeuren. Soms loop ik buiten en krijg ik ineens een idee. Vaak probeer ik die dan ook gelijk op te schrijven in mijn notitieboek. Ook kijk ik natuurlijk naar de markt, en wat ik vind dat er mist of wat ik zelf graag zou willen hebben voor mijn dochter. De inspiratie voor de stickers en de huisstijl komt wel van de natuur!

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Naast Moonbaby werk ik ook parttime, dus alles combineren is best lastig soms. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel vrienden heb, dus mijn sociale leven is niet zo ‘’bruisend’’ (zoals iedereen dat noemt, haha). Ben van nature ook iemand die houd van alleen zijn, en ik zie het nut van vriendschappen niet in als ze geen diepere betekenis hebben. Mijn familie zie ik wel regelmatig, maar de vrienden die ik heb, zie ik dan ook als familie. Het vinden van balans daarin is soms lastig, maar we zien elkaar wanneer we elkaar zien, en dat werkt goed! Als je weet dat je band goed is, geeft dat automatisch rust en ruimte.

Moon baby naturals over een paar jaar

Het zal een droom zijn die uitkomt als Moonbaby ooit in grote ketens zoals Eko Plaza zou liggen en dat er een hele lijn aan producten is! Ook werken we langzaam naar zero-waste verpakkingen toe, denk hierbij aan doosjes die bio-afbreekbaar zijn en recyclebaar verzendmateriaal.

dsc_0187

+

Bruiloft

Een mooi momenten uit het leven is jullie trouwdag! Het is een mooie, spannende en unieke dag. Een mooie dag die uit ervaring ook gepaard gaat met veel emoties.Ik werk met drie paketten van een aantal uur en ben er voor jullie om deze dag Vonkende vast te leggen.

+

Familie

Permalink

Hip en Hout

Milou Fransen is 23 jaar jong en samen met Michel en hun zoontje Luca van 1,5 jaar wonen zij al 4 jaar samen in Boxmeer. Recent hebben ze ook hun tweede huis daar kunnen kopen.

Het kantoor van Hip en Hout zit aan hun huis zodat ze kan werken op de dagen dat Luca thuis is en slaapt.

Het begin van Hip en hout

Ik had al een webshop Loutas fotosieraden en verkocht toen de blokken van Hip en Hout in die webshop.

Mij werd toen gevraagd of ik de shop wilde overnemen omdat de oud eigenaresse er niet meer mee door wilde gaan. Hip en hout bestond toen een half jaar. Ik vond het concept erg leuk en heb hip en hout nu in de 2 jaar dat ik eigenaresse ben laten uitgroeien tot een breed en persoonlijk assortiment.

Waarom Hip en hout

Deze heb ik meegenomen nadat ik de webshop overnam. Ik kan wel vast verklappen dat er een make over aankomt qua logo, website en uitstraling. De naam zal blijven want dat is langzaam een begrip geworden bij veel papa’s en mama’s in hun hoofd. Dus ik zou veranderen een stomme zet vinden.

” Hip en Hout is Duurzaam, uniek, persoonlijk,

kraamcadeau, kinderkamer en

hout “

Inspiratie

Ik ben eigenlijk van jongs af aan al erg creatief en graag dingen aan het maken. Ik heb dan ook geen speciaal iets waardoor ik inspiratie krijg. Ik heb vaak de beste ideeen op momenten dat je denkt ja hier? In bed, in de douche of in de auto. Dingen schieten mij te binnen of ik word geïnspireerd door iets wat ik ergens zie waarvan ik dan een leuk ander idee krijg.

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

 

 

Goeie vraag, sociaal leven kan ik stiekem wel vertellen dat dat een beetje verwaterd is. Ik ben de afgelopen jaren zo onwijs druk geweest met het bouwen aan het hip en hout. Van mijn iedere avond werken ben ik ondertussen genezen maar moet toch zeggen dat het minimaal 3 avonden per week wel gebeurd dat ik avond werk. Luca slaapt dan en Michel is sporten. Daarna is het quality time.

Luca gaat 3 dagen in de week naar de opvang waarvan een ochtend naar zijn tante en nichtje.

Ik vind dit een goeie verdeling al zou ik wel wat meer tijd willen zodat ik ook ooit tijd heb voor andere dingen dan werken. Maar Luca nog meer wegbrengen voelt niet goed en wil ik ook niet. Ik vind het super fijn om met hem te zijn. Hij haalt me uit mijn trein die gehaast door blijft razen en zet me even op stop als we samen met de blokken torens bouwen.

Hip en hout over een paar jaar

Vind ik een lastige vraag, als ondernemer wil je groeien. Ik dus ook al weet ik niet hoe ver ik daarin kan gaan voor nu. Met het idee dat ons gezin nog niet ‘af’ is houd me tegen om een bedrijfsruimte te huren. Dit zou wel kansen geven om te groeien en meer ruimte en dus voorraad, spullen etc in te kopen.

Maar pas op de plaats. Wat ik in 2 jaar met hip en hout bereikt heb vind ik iets waar ik ( misschien arrogant) trots op mag zijn. Dat groeien moet je niet forceren, kansen komen wanneer je ze pakken kan en daar geloof ik heilig in.

ZoeyZo kids concept

De twee zussen achter ZoeyZo zijn Amber en Chantal, opgegroeid in de omgeving van Alkmaar. Amber is werkzaam als haarstylist in de zaak van haar man (Kapsalon Bosman in Alkmaar) en heeft een dochter van 5 en een zoon van 2,5 jaar. Chantal woont met haar man en dochter Zoey van 1,5 jaar in Granada, Andalusië en is werkzaam als Manager Operations bij een internationaal payroll consulting bedrijf. 

Het begin van ZoeyZo

Amber haar dochter wilde graag een keukentje en kreeg er eentje van familie cadeau. Tot afgrijzen van Amber was deze felgeel met rood, het ding maakte de hele dag geluid en daarom ging Amber opzoek naar een ander keukentje. Omdat ze het Ikea keukentje een beetje saai vond besloot ze zelf een sticker te laten ontwerpen voor de achterkant van het keukentje. Het nieuwe keukentje van haar dochter Isa werd omgetoverd tot “IJssalon IsaBella” en werd een groot succes. Chantal en Amber zagen hier de commerciële waarde van in en zijn gestart met ZoeyZo Kids Concept, vernoemd naar Zoey, de dochter van Chantal, die toen net geboren was. Samen met schoonzus Pernille Gilling (grafisch vormgever) ontwierpen zij 12 sticker-sets en een schortje. De producten worden inmiddels in ruim 25 winkels in Nederland verkocht, alsook in België en Spanje.

Waarom ZoeyZo

ZoeyZo is vernoemd naar de dochter van Chantal die destijds net geboren was.


ZoeyZo is Creatief, Speels,
maar ook educatief.

Inspiratie

We kijken goed naar wat de kinderen leuk vinden, maar ook naar wat de ouders aanspreekt. Het keukentje staat namelijk of in de woonkamer of in de kinderkamer en we vinden het daarom belangrijk dat het keukentje in het interieur past. Zo zijn de monochrome “Burgerbar” en de “Flowerbar” nog altijd erg populair. Verder kijken we ook naar trends (gezonde voeding >> hier is de “Juicy Bar” uit ontstaan) en sushi (zijn kinderen tegenwoordig dol op). De supermarkt en de ijsjes in pastelkleuren doen het eigenlijk altijd goed. 

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Wat wij doen is ontstaan uit iets wat we leuk vinden om te doen: ondernemen. Het is wel lastig combineren soms, omdat we beiden werkzaam zijn in een ander bedrijf. Inmiddels hebben we de taken goed verdeeld en een goede balans gevonden. Het is vooral belangrijk om leuk te vinden wat je doet, dan voelt het niet als werken.

ZoeyZo over een paar jaar

We hopen dat men dan een Ikea keukentje direct associeert aan de sticker-sets van ZoeyZokidsconcept. Geen keukentje zonder sticker van ZoeyZo! Daarnaast hopen we onze winkel te hebben uitgebreid met meerdere producten en dat ons product ook in winkels ligt in bijvoorbeeld Duitsland en andere Europese landen (met name de Scandinavische landen).

We proberen niet alleen een product neer te zetten dat visueel aantrekkelijk is, maar ook een product dat rollenspellen stimuleert. We hebben ook educatieve elementen in onze producten verwerkt waaronder Engelse taal en het benoemen van producten. We zijn nu ook bezig met een nieuw product waardoor men stickers kan hergebruiken en ze niet hoeven weg te gooien als kinderen (tijdelijk) uitgekeken raken op hun keukentje.

Hoe hebben wij het keukentje gepimpt? Dat lees je hier

Little Moon Adventures

Lisanne (29) is woonachtig in Roosendaal en is gelukkig getrouwd. Samen met haar man hebben ze een zoon van 5 jaar genaamd Jari en een dochtertje van ruim 1 jaar oud, genaamd Lauren.

Het begin van Little Moon Adventures

Littlemoonadventures is ontstaan door mijn lieve moeder. Vlak na de geboorte van mijn zus haar kindje kwam wilde mijn moeder een origineel naam cadeau geven. Mijn zoontje speelde heel vaak met de houten bollen zodra hij bij oma was. Toen kwam daar ineens het idee. Mijn moeder moest en zou iets maken met de houten naambollen. Door haar creatieve gedachte is onze naamtoren ontstaan. 

” Litlemoonadventure is Orgineel,
creatief, speels, uitdagend,
flexibel en meedenkend “Waarom Littlemoonadventures

Haha, dit is een apart verhaal. Samen met mijn moeder en zus zijn wij Littlemoonadventures verder gaan ontwikkelen. Al snel kregen wij vaak de vraag waar de naamtorens van Vajènn en Lauren vandaan kwamen. Er was zoveel interesse dat we hier iets mee moesten gaan doen. Het allereerste idee was om een IG account aan te maken voor Littlemoonadventures. Aangezien mijn zus al een apart account had voor haar dochtertje met de naam Littlemoonadventures, konden wij deze pagina mooi omtoveren voor een naamtoren pagina. Aangezien het product in het begin vooral gericht was op naamtorens als kraamcadeau vonden wij de naam Littlemoonadventures wel toepasselijk en hebben we een logo laten ontwerpen.


Inspiratie 

Wij hebben alle 3 wel een redelijke creatieve geest. We vinden het erg leuk om dingen uit te werken en hier mee aan de slag te gaan. We beschikken over al het materiaal om de torens te maken en verdelen onze taken erg goed. Zo zijn we met z’n drietjes een sterk team.


Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Wij zijn alle 3 hele drukke bezige bijtjes. Stil zitten kennen wij niet. Het is voor ons met onze huidige gezinnen, drukke eigen bedrijven én Littlemoonadventures erg druk. Soms te druk. Dit is ook de reden dat wij ‘nog’ geen officieel website hebben en puur reclame maken via IG. Zo blijft het leuk en valt het nog prima te combineren. 


Littlemoonadventures over een paar jaar

Hele goeie vraag, daar durf ik nu nog geen antwoord op te geven. Zodra er wat meer rust en tijd vrij gaat komen willen we hier zeker meer uit gaan halen. Maar voor nu is het prima zo en genieten wij van iedere bestelling die binnen komt.


DIY: Het Ikea keukentje pimpen

Ik heb al een aantal keer de vraag gekregen hoe ik ons keukentje gepimpt heb en waar ik alle benodigdheden vandaan heb gehaald. Ik dacht ik maak er een blog van, dan kan ik het gelijk delen met iedereen die er ook over na zit te denken om zijn/haar keukentje op te pimpen.
Toen Zyon en Xenna drie en één jaar oud werden, wilden wij heel graag een Ikea keukentje kopen voor ze. Maar aangezien van mij niet alles nieuw hoeft te zijn en je tegenwoordig alles op marktplaats kan vinden, zijn wij op zoektocht gegaan. Ondertussen wist mijn Oma er eentje te bemachtigen via familie van haar die het keukentje niet meer gebruikten. Er was niks mis mee en wij mochten hem in volle blijdschap ontvangen.

Ons huis heeft veel blauwe tinten, dit is omdat blauw mijn lievelingskleur is en omdat het mij aan Aruba laat denken. Op het moment zijn de muren donkerblauw en de gordijnen okergeel met heel veel gouden accessoires in het huis. Hout en goud daar houden wij van! 😉

Eén ding wist ik zeker, het keukentje moest leuker en het liefst blauw met goud. Met een handige vent (zoals mijn man) in huis is dat zo gezegd zo gedaan. Je kan je natuurlijk ook laten inspireren via Instagram of Pinterest.

Stap 1

Koop het keukentje

Bij de Ikea kost hij 79,95 euro, maar je kan hem natuurlijk ook via marktplaats scoren aangezien veel mensen hem wegdoen voor een prikkie. Vaak al vanaf zo’n 25,00 euro.

Stap 2
Shop de onderdelen (wat wij nodig hadden)

 • Blauw potje verf van 250 ml, wij gingen naar Praxis;
 • Grondverf, bouwmarkt;
 • Leren handvaatjes, via @Chewies&more;
 • Gouden spuitbus, bouwmarkt;
 • Setje kleine gouden deurknoppen, via Praxis;
 • Naam sticker, via @Ohmygoody.
 • Achterzijde sticker mini market, via @Zoeyzo kids concept

Benodigd gereedschap:

 • Schuurpapier;
 • Tape en papier om af te plakken/afdekken voordat je gaat spuiten;
 • Handschoenen;
 • Een roerstokje voor de verf;
 • Kwast(en);
 • Ontvetter.

Stap 3

Voor het verven is het belangrijk dat je de onderdelen eerst ontvet en dan licht opschuurt. Er zit namelijk een glanslaagje over het hout. Dit hoeft maar heel licht. Vervolgens heb ik de onderdelen in de grondverf gezet. Nadat de grondverf is gedroogd schuur je alles weer licht op. Hierna begin je de onderdelen in de gewenste kleur te verven. De onderdelen die gespoten moeten worden leg je op karton of oude kranten, dek af wat niet gekleurd moet worden en begin met spuiten. Volg de aanwijzigingen van de fabrikant voor de juiste droogtijd en spuit eventueel een tweede laag. Ook de te verven onderdelen kun je voorzien van een tweede laag nadat de eerste laag is gedroogd. Een tweede laag zorgt te allen tijde voor een meer duurzaam keukentje.

 

Covelt Dixap

Logo_Dixap_Covelt_Appel_RGB_web

Ellen Kimpe runt samen met haar zus Dixap. Ellen is 33 jaar jong, is getrouwd met Roy en samen hebben hun twee kinderen, Bo van drie en Maas van een jaar oud.

Het begin van Dixap

Mijn ouders hebben Dixap in 1991 overgenomen en samen met mijn zus Fransje timmeren we hard aan de weg om het bedrijf voort te zeten op een goede basis. Onze missie binnen het bedrijf is “het beste wat de natuur te bieden heeft zonder nare bijsmaak”. We doen er samen met ons team alles aan om deze missie te bewerkstelligen.

Waarom Dixap

De naam hebben we dus niet zelf gekozen. Echter vind ik het wel een hele goed naam, zeker in combinatie met onze slogan: Dixap, fruit en verder nix.

” Dixap is fruit
en verder nix “

 

 inspiratie 

De laatste jaren is er steeds meer de discussie gaande over suiker in plaats van transparantie over voeding en proberen te begrijpen wat je eet en wat je je kinderen geeft. De drive om deze discussie te veranderen inspireert mij elke dag om mooie, eerlijke producten te ontwikkelen. Dixap bevat geen toevoegingen, zoetstoffen of conserveermiddelen. Het bevat echt alleen fruit en daar ben ik trots op.


Hoe combineer je het hebben van een eigen bedrijf met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Goed plannen! Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik in een familiebedrijf werk. Hierdoor zie ik mijn familie dagelijks. Woensdag ben ik vrij en dan probeer ik altijd iets leuks te doen met mijn kinderen.

 Waar zie jij Dixap over een paar jaar?

Onze ultieme droom is om, als echt familiebedrijf, Dixap over te kunnen dragen op de volgende generatie.

 

Love my veggies

Love-my-Veggies-logo-DEF-ss

De zussen Kim (26) en Kelly (33) wonen in Almere en zijn allebei moeders. Zij zijn de gezichten achter het merk “Love My Veggies“. Kelly is getrouwd met Laurens en is moeder van Jorenth en Pepijn, die zijn nu vier en één. Kim is nog niet getrouwd, maar op 16 juni gaat ze haar Peter het ja-woord geven. Samen hebben zij een zoontje van anderhalf jaar, genaamd Luuk. Lees nu het superleuke interview met deze zussen over hoe zij begonnen zijn met Love My Veggies.

Love my veggies

Nadat Jorenth geboren was, is Kelly zich gaan verdiepen in gezond eten voor baby’s. Waarom was Nederland nog niet zo ver als Amerika? Elke maand werd er een lading besteld in Amerika om de gezonde voeding deze kant op te halen. Door de geboorte van Luuk, kwam Kim voor hetzelfde dilemma te staan. Op een zondag in de tuin bedachten we ineens heel ambitieus, waarom beginnen we niet “gewoon” zelf een lijn met gezonde snacks voor baby’s. We stapten samen in een hele nieuwe wereld en mogen nu met trots zeggen dat Love My Veggies op de markt is met een viertal producten. Onze producten bevatten altijd groente en fruit. Dat is namelijk ook hoe we aan de naam Love My Veggies zijn gekomen. Groenten zijn leuk!

” Love my veggies is natuurlijk,

gezond, innovatief,

transparant, leuk

en lekker “

Inspiratie

We zijn zelf de doelgroep en zien daarom wat er nog mist in het voeding schap. Wij leggen echt ons eigen gevoel in Love My Veggies. Dingen waar wij tegen aan lopen, daar lopen andere moeders vast ook tegen aan.

Hoe combineren jullie het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en sociaal leven?

Naast onze webshop verkopen wij onze producten ook aan de Albert Heijn en Jumbo. Dat is een fulltime baan en daar zijn 24/7 mee bezig. Maar omdat dit is, waar wij echt al ons gevoel in kunnen leggen, voelt het niet als werken. En natuurlijk maken we altijd tijd voor onze kinderen, mannen en vrienden. Ook al is het soms hectisch en druk, we krijgen heel veel energie van Love My Veggies, waardoor ons leven ook een stuk leuker geworden is. En als je gelukkig bent, heb je veel energie voor alles.

Love my veggies over een paar jaar

On top of the world! Nee zonder dollen, het liefst worden we verkocht in alle supermarkten in Nederland en zijn we een begrip geworden als het gaat om gezonde baby-en kindervoeding.

Review Goodie tas vol met love my veggies producten

Love my veggies is een webshop met biologische tussendoortjes voor kinderen die snel aan het groeien is. Misschien heb je deze producten al in de winkel zien liggen of volg je ze via social media. Op die manier ben ik achter Love my veggies gekomen. Ik geef de kids regelmatig een tussendoortje, maar dan moest er niet veel suiker en troep inzitten. Wij geven ze bijna altijd bio-chippies of gezonde koekjes, dus toen ik Love my veggies tegenkwam was ik gelijk geïnteresseerd. Leuk zo’n nieuw product op de markt, gemaakt door twee Nederlandse zussen die zelf ook nog eens mama’s zijn! Inmiddels hebben de zussen vier biologische kinderproducten op de markt en kan je in hun webshop leuke musthave’s scoren. Ik was echt enthousiast en ben toen letterlijk naar 3 of 4 Jumbo’s en AH’s gereden om ze te kopen, maar helaas kwam ik ze er niet tegen.

Niet getreurd want ik kreeg dus een leuk pakket van Love my veggies opgestuurd om deze te testen! Hoe leuk?

De producten van Love my veggies zien er vrolijk en kleurrijk uit! De verpakkingen hebben getekende groenten en fruit voorop met lieve gesloten maanoogjes met een lach, en zijn te gebruiken voor baby’s en kindjes vanaf acht maanden.

De snoepsterren zijn biologisch en vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen! Ze zijn een perfect tussendoortje en de kids vonden ze ook erg lekker, vooral omdat ze als kleine chips lijken. Natuurlijk heb ik ze ook geproeft en ik moet zeggen dat ook al hebben ze niet veel smaak, je toch goed proeft wat erin zit. Er zijn twee soorten smaken snoepsterren: biet, aardbei, banaan en mango, pompoen. Zelf is mango één van mijn lievelingsfruitsoorten dus ik was zeker blij dat dit er ook in zat. De biet, aardbei en banaan is ook erg lekker en dit vonden de kids ook. Kortom alles viel heel goed in de smaak.

Naast de snoepsterren heb je de minimuesli en ook deze is biologisch en vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ik ben nooit fan geweest van pap en de kinderen ook niet echt, maar waar wij wel van houden is yoghurt met muesli. Vooral Zyon kan dat iedere dag eten. Ik heb hem daarom ook een lekker bakje gegeven en mezelf ook. De minimuesli is een mix van granen, stukjes groente en fruit en bolletjes. Er zijn twee soorten muesli: biet & appel en wortel & banaan. Het smaakt lekker en is ook echt bedoeld voor kinderen; het is klein en er zijn niet veel smaakstoffen aan toegevoegd. Ik zou het zeker aanraden voor anderen.

De prijzen zijn in verhouding zeer goed en ik raad iedereen aan om zeker een keer één van deze producten uit te proberen. Het is gezond, lekker en je wordt er zeker vrolijk van!

Liefs Naomi