Blog

Zwanger

Een zwangerschap is een groot wonder en een bijzondere tijd. Je buik die groeit, getrappel dat je voelt, en het ontstaan van je gezin. Omdat deze periode zo snel gaat is het het echt waard om je buik te laten fotograferen. Ik leg een zwangerschap het liefst vast zoals het is, puur! We spreken af op locatie, in het bos/duinen of bij jullie thuis. Het gaat om de zwangere buik en natuurlijk om jou. Ik betrek ook graag de vader, boer en de zusjes erbij. Niks moet, alles mag. Ik fotografeer een zwangerschap het liefst tussen de 30ste en 35ste week en leg graag dit Vonkende moment voor jou vast!

Geboorte

Veel mensen huren een fotograaf in voor hun bruiloft, zwangerschap of een verjaardag maar waarom niet voor de geboorte van je kind? Een geboorte is net als al het andere een belangrijk moment uit je leven, waarschijnlijk wel het belangrijkste moment uit je leven! Iedere bevalling is weer uniek en mooi. Bevallingen gaan vooral gepaard met veel emoties. Uit ervaring weet ik dat de vermoeidheid en inspanning ervoor zorgen dat je veel rondom de bevalling en geboorte niet (helemaal) meekrijgt. Ik ben er dan voor jou om dit bijzondere, pure en intieme moment voor altijd vast te leggen.

Baby

Een baby is een groot wondertje en dit Vonkende moment leg ik graag voor jullie vast, door middel van een baby/newborn lifestyleshoot. Ik kom bij jullie aan huis en fotografeer je baby het liefst zoals hij of zij op dat moment is, puur. Ik zal mijn tijd nemen, er is geen haast en ik ga door tot we de beste foto’s hebben.

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo ben je zeker van een plekje als jullie kindje geboren is.

Bruiloft

Een mooi momenten uit het leven is jullie trouwdag! Het is een mooie, spannende en unieke dag. Een mooie dag die uit ervaring ook gepaard gaat met veel emoties.Ik werk met drie paketten van een aantal uur en ben er voor jullie om deze dag Vonkende vast te leggen.