Womboo

Daphne Kamphuis is 31 jaar jong en woont samen met haar vriend Xavier in het mooie Utrecht. 

Het begin van Womboo

Heel veel meiden om mij heen hebben al kleintjes. Dat dragen van een kleintje in een draagdoek of draagzak ging vaak niet zonder slag of stoot. Het knopen van een draagdoek wordt vaak als lastig en omslachtig ervaren. Meestal hadden ze hulp nodig van iemand anders of zaten uren naar YouTube instructies te kijken. Een draagzak is wat makkelijker te gebruiken maar is niet iets wat je thuis even snel en makkelijk om doet. Door dit vaak te zien werd ik op een dag wakker en dacht: volgens mij moet er een makkelijkere manier zijn om je kleintje veilig en snel te kunnen dragen in en rondom huis. Daarop volgde een lange tijd van ontwerpen,testen, aanpassen, opnieuw testen en het lange traject van de Europese modelrecht aanvraag. Uiteindelijk hebben we het modelrecht voor Europa bemachtigd! Veiligeheid staat bovenaan in het vaandel bij Womboo, daarom hebben we het draagshirt pas op de markt gebracht toen het helemaal veilig is gekeurd en voldoet aan alle strenge eisen. Het behalen van het SGS certificaat waarmee Womboo volledig veilig is getest en voldoet aan de EU Norm: CEN/TR16512:2015, voor ergonomische babydragers is daarom een super mooi resultaat van het gehele ontwerp! 

Waarom Womboo

Womboo:   Wombat= buideldiertje  Womb= baarmoeder  Boo= babyBehoorlijk dubbelzinnig dus en dat maakt het super leuk.

Inspiratie

Ik ben geïnspireerd door een buideldier zoals een Wombat of Kangoeroe. De functie van de buidel en het gemak hebben mij aan het denken gezet, ik wilde dit net zo makkelijk maken voor jonge moeders en hun kleintje, en dat is gelukt!

Hoe combineer je het hebben van een eigen (web)Shop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

De combinatie van het runnen van de webshop met mijn sociale leven is eigenlijk heel goed te doen. Ik krijg uiteraard best wat hulp van mijn vriend(en) en familie als dat nodig is, maar de flexibiliteit en het zelf bepalen van mijn werktijden maken deze combinatie goed mogelijk! Ik werk veel ’s avonds en in het weekend maar heb daarnaast nog genoeg tijd voor andere leuke dingen met vrienden en familie. En om heel eerlijk te zijn, geeft het werken aan Womboo mij veel energie en voldoening en daarmee dus ook een soort van ontspanning.

Hoe omschrijf jij Womboo in een paar woorden?

Womboo staat voor gemakkelijk, simpel en veilig. Je kunt je baby dragen zonder ingewikkelde knopen of moeilijke kliksystemen in hét nieuwe comfortabele en ergonomische draagshirt voor je baby. Zonder gedoe trek je het draagshirt aan zoals elk ander shirt. En aan alles is gedacht. De buidel zorgt voor skin to skin contact en de binnenkant is ventilerend voor een perfecte temperatuur regulatie. Als je borstvoeding geeft biedt het draagshirt perfecte gelegenheid want je kunt het gewoon aanhouden, er is namelijk een voedingstop in verwerkt. Womboo heeft Europees modelrecht en veilig gecertificeerd zodat je jouw kleintje ( tot 9 kilo) altijd makkelijk en ergonomisch bij je kan dragen.


Womboo over een paar jaar

Womboo staat voor gemakkelijk, simpel en ergonomisch dragen/buidelen van jouw baby. Over een paar jaar is het heel normaal, voor zowel vaders als moeders, om hun kleintje bij zich te dragen in een draagshirt.

+

Zwanger

Een zwangerschap is een groot wonder en een bijzondere tijd. Je buik die groeit, getrappel dat je voelt, en het ontstaan van je gezin. Omdat deze periode zo snel gaat is het het echt waard om je buik te laten fotograferen. Ik leg een zwangerschap het liefst vast zoals het is, puur! We spreken af op locatie, in het bos/duinen of bij jullie thuis. Het gaat om de zwangere buik en natuurlijk om jou. Ik betrek ook graag de vader, boer en de zusjes erbij. Niks moet, alles mag. Ik fotografeer een zwangerschap het liefst tussen de 30ste en 35ste week en leg graag dit Vonkende moment voor jou vast!

+

Geboorte

Veel mensen huren een fotograaf in voor hun bruiloft, zwangerschap of een verjaardag maar waarom niet voor de geboorte van je kind? Een geboorte is net als al het andere een belangrijk moment uit je leven, waarschijnlijk wel het belangrijkste moment uit je leven! Iedere bevalling is weer uniek en mooi. Bevallingen gaan vooral gepaard met veel emoties. Uit ervaring weet ik dat de vermoeidheid en inspanning ervoor zorgen dat je veel rondom de bevalling en geboorte niet (helemaal) meekrijgt. Ik ben er dan voor jou om dit bijzondere, pure en intieme moment voor altijd vast te leggen.

Baby

Lemej

Evelyne Kadouch-Vergne is moeder van 3 kinderen en Carolien Karthaus-Spoor is mama van 1 en samen wonen ze met hun man in het mooie Amsterdam. 

Het begin van Lemej

Tijdens onze eigen borstvoedingsperiode misten we een handige tool waarmee we in het openbaar een veilige omgeving voor onszelf en de kleine konden creëren, zodat we in alle rust konden voeden. Plus we wilden een mooi, luxe product dat als het ware een verlengstuk is van onze eigen garderobe/stijl. Zo is het idee voor de Lemej voedings shawls ontstaan.

Waarom Lemej?

Lemej is een afkorting voor het franse woord ‘le meilleur’. Dit betekent ‘het beste’ & wij willen met Lemej alleen maar het beste voor moeder en kind. 

Inspiratie

Uit onze eigen kledingkast, andere fashionable moms en vooral onze eigen behoefte. 

Hoe combineer je het hebben van een eigen (web)Shop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Dat is soms best een uitdaging. Voor ons beiden staat ons gezin vooraan, dus moet uiteindelijk de rest altijd hiervoor wijken. Maar gelukkig hebben we een goede combi gevonden om naast Lemej ook samen leuke dingen te doen met de kids. Soms schiet de quality time met zn tweetjes erbij in, maar gelukkig spreken we elkaar meerdere malen per dag voor Lemej en vinden we het leukste wat er is om met je beste vriendin een business op te zetten. 

Hoe omschrijf jij Lemej in een paar woorden?

Het Amsterdamse label Lemej ontwerpt luxueuze voedings shawls voor moeders die borstvoeding geven.
Dankzij de balein aan de bovenkant blijft de voedings shawl voldoende openstaan en houd je altijd contact met je baby, terwijl je de prikkels van buitenaf vermindert. Waar en in welke omgeving je ook bent, het is mogelijk om een ​​vertrouwde en beschutte plek te creëren voor je lieve plus één.

Lemej over een paar jaar

Hopelijk hebben we dan een paar internationale verkooppunten en hebben we een hoop moeders geholpen om snel weer zelfverzekerd deel te nemen aan de buitenwereld zonder concessies te doen aan de behoeften van je kleintje.

Moon baby naturals

Lu Lu (24) is eigenaresse van Moonbaby Naturals, mama van een lieve dochter (17 maanden) en is samenwonend met haar vriend in Den Haag. Als lulu niet bezig is met Moonbaby kan je haar vinden op de bank met een boek, buiten of op de yogamat.

Het begin van moon baby naturals

Toen ik zwanger was heb ik mezelf voorgenomen om alle verzorgingsproducten voor mijn dochtertje zelf te gaan maken. Ik ben toen veel research gaan doen, boeken over planten gaan lezen en uiteindelijk ingrediënten gaan bestellen en aan het mixen en matchen geslagen. Ik vond het toen zó leuk dat ik dacht: Ik wil dit gaan verkopen en delen met andere ouders! Tevens kwam er ineens een lading aan inspiratie naar boven bij mij, en visualiseerde ik al een hele lijn aan producten voor me. Uiteraard zijn we daar hard mee bezig. Patience!

Waarom moon baby naturals

De naam van mijn dochter betekent Maan, vandaar de naam Moonbaby. De oorspronkelijke producten zijn natuurlijk voor haar bedoelt, zij is de original Moonbaby, haha! Ook ben ik, net als veel anderen, heel erg gefascineerd door de maan. 

” Moon baby naturals is meer dan een merk! A way of life.
Omdat ik hoop met dit merk niet alleen natuurlijke verzorging te creëren, maar ook een platform, waarin iedereen open en eerlijk naar elkaar  is, en we elkaar samen helpen om te groeien “

Inspiratie

Ik heb niet echt 1 inspiratiebron voor Moonbaby. Het is met name mijn dochter, maar uiteraard ook de natuur en dingen die in het dagelijks leven gebeuren. Soms loop ik buiten en krijg ik ineens een idee. Vaak probeer ik die dan ook gelijk op te schrijven in mijn notitieboek. Ook kijk ik natuurlijk naar de markt, en wat ik vind dat er mist of wat ik zelf graag zou willen hebben voor mijn dochter. De inspiratie voor de stickers en de huisstijl komt wel van de natuur!

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Naast Moonbaby werk ik ook parttime, dus alles combineren is best lastig soms. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel vrienden heb, dus mijn sociale leven is niet zo ‘’bruisend’’ (zoals iedereen dat noemt, haha). Ben van nature ook iemand die houd van alleen zijn, en ik zie het nut van vriendschappen niet in als ze geen diepere betekenis hebben. Mijn familie zie ik wel regelmatig, maar de vrienden die ik heb, zie ik dan ook als familie. Het vinden van balans daarin is soms lastig, maar we zien elkaar wanneer we elkaar zien, en dat werkt goed! Als je weet dat je band goed is, geeft dat automatisch rust en ruimte.

Moon baby naturals over een paar jaar

Het zal een droom zijn die uitkomt als Moonbaby ooit in grote ketens zoals Eko Plaza zou liggen en dat er een hele lijn aan producten is! Ook werken we langzaam naar zero-waste verpakkingen toe, denk hierbij aan doosjes die bio-afbreekbaar zijn en recyclebaar verzendmateriaal.

dsc_0187

+

Bruiloft

Een mooi momenten uit het leven is jullie trouwdag! Het is een mooie, spannende en unieke dag. Een mooie dag die uit ervaring ook gepaard gaat met veel emoties.Ik werk met drie paketten van een aantal uur en ben er voor jullie om deze dag Vonkende vast te leggen.

+

Familie

Permalink

Pimsa

Denise is 39 jaar en komt oorspronkelijk uit het oosten van het land. Ze woont nu sinds een jaar of acht in Den Haag samen met haar man Bob, die ze tijdens haar studie in Utrecht heeft ontmoet en hun twee jongens van 4 en 3 jaar oud.

Het begin van Pimsa

Na jaren gewerkt te hebben in de ontwikkelingssamenwerking heb ik in 2016 het roer omgegooid. Door het overlijden van mijn vader en de geboorte van mijn zoontjes kort daarna werd mijn leven nogal op z’n kop gezet en besefte ik me dat het leven eigenlijk te kort is om niet te doen waar je van droomt en niet te doen wat je echt leuk vindt. Vanuit die gedachte werd kind nummer 3 geboren: Pimsa!  

Mijn oudste zoontje heeft een koemelkallergie en daardoor ook een gevoelige huid. Ik merkte dat er voor baby’s nog wel veel zachte kleding te vinden is, maar zodra ze ouder worden is dat lastiger. Na de geboorte van mijn tweede zoontje ben ik mijn ideeën gaan uitwerken, zo is Pimsa ontstaan. Zonder enige ervaring, maar met een doel  heb ik het bedrijf opgezet en is de huidige zomercollectie alweer de vierde collectie!

Waarom Pimsa?

Mijn zoontjes hebben een groot aandeel gehad in het starten van het merk en voor mij was het daarom niet meer dan logisch om hun namen te gebruiken in de merknaam. De naam is dus voortgekomen uit een combinatie tussen hun namen Pim & Sam; Pimsa

Inspiratie

Inspiratie haal ik voornamelijk uit mijn leven, met name de reizen die ik heb gemaakt spelen daar een grote rol in. Ik ontwerp altijd aan de hand van een thema. Voor de SS19 collectie, is dit Safari. De inspiratie achter deze collectie komt voort uit een werkreis die ooit maakte naar Rwanda & Oeganda.

Hoe combineer je het hebben van een eigen (web)Shop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Ik ben altijd heel goed geweest in plannen en organiseren. En een groot deel van het werk is ook te plannen en te organiseren maar daarnaast ben je ook afhankelijk van externe partijen en dat heb ik niet altijd in de hand. Die controle loslaten vind ik misschien wel het lastigste en dat kan voor behoorlijk wat stress zorgen bij mij!  Het vertrouwen hebben dat alles uiteindelijk links of rechtsom op z’n pootjes terecht komt blijft een uitdaging! Gelukkig heeft mijn man ook een eigen bedrijf en zijn wij flexibel in het indelen van onze tijd, zo kunnen we elkaars piekmomenten opvangen. Als ik thuis ben probeer ik zo min mogelijk te werken. Maar ik ben de laatste die zal zeggen dat het altijd makkelijk is.

Hoe omschrijf jij Pimsa in een paar woorden?

Pimsa geeft graag een twist aan de minimalistische trend door leuke printjes toe te voegen maar de kleuren wel zacht te houden, de modellen comfortable, gebruik te maken van duurzame stoffen en comfortabele tijdloze modellen. Alle collecties hebben een perfecte balans tussen mooie basic items en statement items.

Pimsa over een paar jaar

Ik hoop dat Pimsa verder uitgroeit tot een internationaal bekend merk. We zijn nu langzaam aan het uitbreiden naar andere landen. Daarnaast wil ik de collecties blijven verbeteren en uitbreiden, grote maten aanbieden en meer met biologisch katoen werken. Het is nooit mijn doel geweest om een mega bedrijf neer te zetten, ik vind het persoonlijke en exclusieve eraan juist heel leuk! Ik hoop dat ik over een paar jaar nog steeds doe wat ik leuk vind en nog steeds mensen blij en enthousiast kan maken met de kleding van Pimsa!

We are pregnant event

Ondertussen ben ik alweer 25 weken zwanger en kon afgelopen weekend eindelijk deelnemen aan een van de tofste baby beurzen van het jaar, namelijk het “We Are Pregnant event”. Het werd gehouden in de werkspoorkathedraal in Utrecht en ik was één van de gelukkige winnaars die twee entree tickets won via Bellyprint.
Ik heb mijn nicht meegenomen die ook zwanger is en samen zijn wij zaterdag er naartoe geweest.

Bij aankomst wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, maar eenmaal binnen viel het eigenlijk meteen op hoe ruim het opgezet was. Het was een mooie lichte dag en daarom ook ideaal om foto’s te maken. Overal was er ruimte voor lichtinval. Het was erg leuk om alle webshops in het echt te zien en te voelen.

Belly print

De eerste stand waar wij voorbij kwamen was die van Bellyprint. Ik heb al een tijdje contact met Katja en Marije en het was daarom leuk om hun gelijk te zien. Mijn bellyprint afspraak staat al klaar en ik kan iedereen die hun zwangerschap wilt laten vastleggen door middel van een 3D print aanraden om hier te gaan.

Little Jet

Little Jet zie ik regelmatig voorbij komen op Instagram en het was daarom erg leuk om hun kleertjes in het echt te zien en te voelen.

Kids deco

Kids deco had een hele leuke speelhoek voor alle kindjes die mee kwamen met de mama’s. Van een ballenbak tot Wobbelboards, ook voor de kleintjes was er genoeg te doen.

Geboortekaartjes van Villa Pluis

Ik kom de laatste tijd regelmatig Villa Pluis tegen op Instagram en hoe leuk was het dan om te zien dat Sanne er ook stond. Ik had wat ideeën voor een geboortekaartje en we hebben even staan kletsen. Alles is mogelijk, ze maakt superleuke kaartjes.

Womboo

Womboo is een nieuw merk dat nog niet zo lang op de markt is, maar al flink aan het uitbreiden is in Nederland en België. Zelf bedacht en ontworpen, een uniek draagshirt waarbij je jouw baby gemakkelijk, ergonomisch, veilig en comfortabel draagt zonder ingewikkelde knopen of kliksystemen.

Pimsa

Pimsa kidswear is een nederlands unisex kindermode label. De ontwerpen van Pimsa zijn te omschrijven als minimalistisch met een twist.

Tiny Little Cactus

Tiny Little Cactus volg ik al een tijdje en ik ben fan! Vooral de unicorn diademen vind ik prachtig. Het is een klein bedrijfje die mooie handgemaakte producten aanbied.

Kleine Keutel

Kleine keutel volg ik op mijn fotografie account ook al een tijdje. Ik vond het daarom ook leuk om al hun mooie producten te zien liggen, o.a. mutsjes, slaapzakken en babynestjes. Handgemaakt hier in Nederland, biologisch en van hoge kwaliteit.

Oh My Goody

Oh My Goody is een shop gevuld met “goodies” voor kinderen en moeders (ouders). Van invulboeken tot (muur)stickers en nog meer toffe items. Oh my goody staat vooral bekend om de basis kleuren zwart, wit of grijs.

Chewies and more

Hier vind je stijlvol en gecertificeerd bijtspeelgoed, speenkoorden, spenen, swaddles en nog meer.

Lemej

Lemej is een luxueus merk uit Amsterdam dat sinds vorig jaar oktober op de markt is gekomen. Ze maken mooie borstvoeding-sjaals voor onderweg.

Het We Are Pregnant event is kortom een echte aanrader! Wij hebben een hele leuke en gezellige dag gehad. Er was genoeg te eten en te drinken en er waren heerlijke taarten, tosti’s en wraps verkrijgbaar. Ga lekker met je moeder, zus, vriendin of tante. We are pregnant is voor jong en oud en is gewoon gezellig!

Hip en Hout

Milou Fransen is 23 jaar jong en samen met Michel en hun zoontje Luca van 1,5 jaar wonen zij al 4 jaar samen in Boxmeer. Recent hebben ze ook hun tweede huis daar kunnen kopen.

Het kantoor van Hip en Hout zit aan hun huis zodat ze kan werken op de dagen dat Luca thuis is en slaapt.

Het begin van Hip en hout

Ik had al een webshop Loutas fotosieraden en verkocht toen de blokken van Hip en Hout in die webshop.

Mij werd toen gevraagd of ik de shop wilde overnemen omdat de oud eigenaresse er niet meer mee door wilde gaan. Hip en hout bestond toen een half jaar. Ik vond het concept erg leuk en heb hip en hout nu in de 2 jaar dat ik eigenaresse ben laten uitgroeien tot een breed en persoonlijk assortiment.

Waarom Hip en hout

Deze heb ik meegenomen nadat ik de webshop overnam. Ik kan wel vast verklappen dat er een make over aankomt qua logo, website en uitstraling. De naam zal blijven want dat is langzaam een begrip geworden bij veel papa’s en mama’s in hun hoofd. Dus ik zou veranderen een stomme zet vinden.

” Hip en Hout is Duurzaam, uniek, persoonlijk,

kraamcadeau, kinderkamer en

hout “

Inspiratie

Ik ben eigenlijk van jongs af aan al erg creatief en graag dingen aan het maken. Ik heb dan ook geen speciaal iets waardoor ik inspiratie krijg. Ik heb vaak de beste ideeen op momenten dat je denkt ja hier? In bed, in de douche of in de auto. Dingen schieten mij te binnen of ik word geïnspireerd door iets wat ik ergens zie waarvan ik dan een leuk ander idee krijg.

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

 

 

Goeie vraag, sociaal leven kan ik stiekem wel vertellen dat dat een beetje verwaterd is. Ik ben de afgelopen jaren zo onwijs druk geweest met het bouwen aan het hip en hout. Van mijn iedere avond werken ben ik ondertussen genezen maar moet toch zeggen dat het minimaal 3 avonden per week wel gebeurd dat ik avond werk. Luca slaapt dan en Michel is sporten. Daarna is het quality time.

Luca gaat 3 dagen in de week naar de opvang waarvan een ochtend naar zijn tante en nichtje.

Ik vind dit een goeie verdeling al zou ik wel wat meer tijd willen zodat ik ook ooit tijd heb voor andere dingen dan werken. Maar Luca nog meer wegbrengen voelt niet goed en wil ik ook niet. Ik vind het super fijn om met hem te zijn. Hij haalt me uit mijn trein die gehaast door blijft razen en zet me even op stop als we samen met de blokken torens bouwen.

Hip en hout over een paar jaar

Vind ik een lastige vraag, als ondernemer wil je groeien. Ik dus ook al weet ik niet hoe ver ik daarin kan gaan voor nu. Met het idee dat ons gezin nog niet ‘af’ is houd me tegen om een bedrijfsruimte te huren. Dit zou wel kansen geven om te groeien en meer ruimte en dus voorraad, spullen etc in te kopen.

Maar pas op de plaats. Wat ik in 2 jaar met hip en hout bereikt heb vind ik iets waar ik ( misschien arrogant) trots op mag zijn. Dat groeien moet je niet forceren, kansen komen wanneer je ze pakken kan en daar geloof ik heilig in.

Boy or Girl?

Met 15 weken wilden wij graag een pretecho laten maken om achter het geslacht van ons derde kindje te komen. Toen ik dit aan mijn collega’s en vriendinnen vertelde kwamen zij met het idee dat als ik tot de 20 weken echo zou wachten, zij een gender reveal taart gingen maken. Zonder enige twijfel zei ik ja! Uiteindelijk is dit uitgelopen tot een superleuk feestje.

De 20 weken echo hadden wij op een dinsdag om 13:30 in het ziekenhuis. We keken hier al zolang naar uit dat we ook niet meer konden wachten. Zekerheid is zo fijn en het is toch weer een mijlpaal. Nu vind ik de 27 weken ook een mijlpijl omdat de baby dan “levensvatbaar” is. Dan kan ik pas echt “genieten”. Wij moesten een kwartiertje wachten voordat we aan de beurt waren. Ik vroeg aan de gynaecoloog of ze het geslacht al wist en ze zei ja. Ze schreef de uitslag op de achterkant van de echo en stopte deze in een enveloppe. Na ongeveer een half uur stonden wij weer buiten met een goede 20 weken echo uitslag. Wat een opluchting, Alles zag er goed uit. Wij zijn daarna naar Naima en Wendy gereden om de uitslag te brengen en nu was het wachten tot het feest zaterdag met al onze goede vrienden en familie…

Het is een MEISJE!!

Ik ben zwanger!

Het hoge woord mag eruit, wij zijn zwanger van onze derde kindje.

We wilden graag voor een derde gaan als dit ons gegeven zou zijn. Zwanger worden is niet vanzelfsprekend en dat merk ik maar al te goed om mij heen. Ik was daarom ook bij deze weer erg verrast dat het gelijk raak was.
het idee was om voor een derde te gaan rond de zomer zodat alle kids rond dezelfde tijd jarig zijn. De meeste zullen denken, waarom zou je dat willen?
Ten eerste omdat mijn kinderen beide makkelijke baby’s waren en vrijwel gelijk na de geboorte doorsliepen. Ten tweede omdat mijn ouders op Aruba wonen en ik hun graag bij de bevalling wil hebben. En ik vind het ook erg handig ivm alle verjaardagen, 3 klappen in 1.

Op een ochtend stond ik op en besloot ik augurken als ontbijt te gaan eten, niet heel raar want ik hou van zuur, maar voor in de ochtend is het wel apart. Ik huil vrijwel nooit maar was ook erg emotioneel en vond alles zielig! Ik besloot toch maar een zwangerschapstest te halen maar dacht, er komt toch niks naar voren omdat ik dan net 3 weken zwanger zou zijn! Met 5 weken zou je pas echt goed kunnen testten. De kids waren naar school gebracht en besloot ik toch maar de test te doen. In mijn hoofd had ik toch zoiets van het zal niet zo zijn dus toen ik na 3 minuten niet meer kon wachten pakte ik het staafje vast en stonden er gewoon 2 dikke strepen. Ik ben gewoon zwanger! Hoe dan? Hoe kan dat zo snel? Ik was blij, begon te gillen en dansen en dacht hoe ga dit aan mijn man vertellen als hij thuis komt?

Ik heb snel een punnikwoord besteld bij Jibbejebba met het woord baby in het goud die ik in de middag gelijk kon ophalen. Toen ben ik snel langs de bakker gereden en heb toen twee chocolaatjes met roze en blauwe muisjes erop gehaald.

Toen mijn man na werk thuis kwam zei ik, kom even naar beneden er ligt wat raars in onze slaapkamer en ik weet niet wat het is. Toen hij beneden aankwam zag hij het meteen en was erg blij!

Vol ongeloof stonden wij samen naar het bed te staren. Er komt gewoon een derde…

Onderussen ben ik alweer 20 weken weken zwanger en de weken zijn voorbij gevlogen! Ik ben niet erg misselijk geweest en voel me verder wel goed. Ik heb tot 2 weken terug hele pijnlijke borsten gehad dat ik er iedere nacht van wakker werd omdat ze gewoon zo strak stonden! Het leek wel alsof ik al in mijn borstvoedingsperiode zat. Heel raar was dit. Ook heb ik al vanaf week 10 last van mijn bekken. Ik ga hiervoor naar de fysio en ook ga ik iedere week naar zwangerschapszwemmen.

Morgen hebben wij de Gender reveal party met alle lieve naaste familie en vrienden. We zijn erg benieuwd naar het geslacht! wat denken jullie? Team boy or team Girl?

Liefs Naomi

Volgende keer een blog over week 20 en de gender reveal party