Naomi

Ik ben Naomi (26), een creatief, spontaan, vrolijk, oprecht en vastbesloten persoon. Ik ben geboren en getogen op het eiland Aruba en woon sinds 2012 in Nederland en in Arnhem. In augustus 2017 ben ik getrouwd met mijn beste vriend en samen hebben wij drie mooie kinderen.

Over een paar jaar zou ik heel graag Doula willen worden en moeders ondersteunen voor, tijdens en na de zwangerschap. Zelf ben ik steeds meer bezig met het natuurlijke ouderschap en vind het geven van borstvoeding ook heel natuurlijk en mooi en leg dit ook graag vast als ik een newborn shoot heb. In de natuur zijn wij iedere week wel te vinden en zoeken dan elke keer weer een ander bos op om te wandelen. Naast het fotograferen van mijn kindjes vind ik het fotograferen van de natuur ook zo magisch. Ik hou van tattoos en ben daar nog lang niet klaar mee en onderweg naar een sleeve. Ik ben een voorstander van woman empowerment en kan er slecht tegen als mensen elkaar misgunnen en onrechtvaardigheid. Het is een droom om ooit een bed and breakfast samen met mijn man te beginnen en het liefst in Oostenrijk of ergens in de bergen.

Fotografie is altijd al een hobby geweest. De liefde voor fotografie komt voornamelijk doordat mijn moeder ook een fotografe is. Van jongs af aan heb ik van haar geleerd hoe ik mijn kennis en creativiteit kan gebruiken en composities kan maken met foto’s. Dit deed ik, doordat ik met haar meeging naar een opdracht of door erop uit te gaan om foto’s te schieten.

Toen ik moeder werd kreeg ik de inspiratie om iets voor mezelf te gaan beginnen en zo ontstond mijn kleine webshop Vonkies kids.

Ik besefte dat fotografie het ding was waar ik graag verder mee wilde gaan. Ik probeer altijd mooie beelden vast te leggen van voornamelijk de natuur en mijn kinderen, maar eigenlijk van alles wat ik leuk en mooi vind. In 2005 heb ik meegaan aan een foto wedstrijd van National Geographic en ik heb toen van heel de Caraïben gewonnen!

Ik heb van kinds af aan altijd al een fascinatie gehad voor zwangerschappen en bevallingen. Ik bedacht mij, hoe leuk zou het zijn als ik van mijn hobby mijn baan ga maken?! En dan voornamelijk gericht op zwangerschappen, bevallingen en baby’s. Op deze manier kan ik mijn liefde en passie voor zwangerschappen, baby’s en vooral fotografie kwijt. En zo is Naomi Vonk Fotografie ontstaan.

Mijn stijl van fotograferen kan je het beste omschrijven als spontaan en ongedwongen. Bij jullie thuis of lekker buiten, spelend in de natuur. Wil je een fotoshoot boeken, samenwerken of een interview? Super leuk! Ik sta voor veel open. Neem vrijblijvend contact met mij op via het contact formulier: Contact of e-mail en neem een kijkje in mijn portfolio.  

Hebben jullie nog vragen voor mij? Stel ze gerust 💛

Liefs,

Naomi Vonk – Joosten