Ik ben Naomi (26), een creatief, spontaan, vrolijk, oprecht en vastbesloten persoon. Ik ben geboren en getogen op Aruba en woon sinds 2012 in Nederland. In augustus 2017 ben ik getrouwd en samen hebben wij drie kinderen.

Fotografie is altijd al een hobby geweest. De liefde voor fotografie komt voornamelijk doordat mijn moeder ook een fotografe is. Van jongs af aan heb ik van haar geleerd hoe ik mijn kennis en creativiteit kan gebruiken en composities kan maken met foto’s. Dit deed ik, doordat ik met haar meeging naar een opdracht of door erop uit te gaan om foto’s te schieten.

Toen ik moeder werd kreeg ik de inspiratie om iets voor mezelf te gaan beginnen en zo ontstond mijn kleine webshop Vonkies kids.

Ik besefte dat fotografie het ding was waar ik graag verder mee wilde gaan. Ik probeer altijd mooie beelden vast te leggen van voornamelijk de natuur en mijn kinderen, maar eigenlijk van alles wat ik leuk en mooi vind. In 2005 heb ik meegaan aan een foto wedstrijd van National Geographic en ik heb toen van heel de Caraïben gewonnen!

Ik heb van kinds af aan altijd al een fascinatie gehad voor zwangerschappen en bevallingen. Ik bedacht mij, hoe leuk zou het zijn als ik van mijn hobby mijn baan ga maken?! En dan voornamelijk gericht op zwangerschappen en bevallingen. Op deze manier kan ik mijn liefde en passie voor zwangerschappen, baby’s en vooral fotografie kwijt. En zo is Naomi Vonk Fotografie ontstaan.

Mijn stijl van fotograferen kan je denk ik ook het beste omschrijven als spontane en ongedwongen foto’s. Niet teveel poespas en gewoon zoals het is. Wil je een fotoshoot boeken, samenwerken of een interview? Super leuk! Ik sta voor veel open. Neem vrijblijvend contact met mij op via het contact formulier: Contact of e-mail en neem een kijkje in mijn portfolio.  

Liefs,

Naomi Vonk Joosten

%d bloggers liken dit: