Daphne Kamphuis is 31 jaar jong en woont samen met haar vriend Xavier in het mooie Utrecht. 

Het begin van Womboo

Heel veel meiden om mij heen hebben al kleintjes. Dat dragen van een kleintje in een draagdoek of draagzak ging vaak niet zonder slag of stoot. Het knopen van een draagdoek wordt vaak als lastig en omslachtig ervaren. Meestal hadden ze hulp nodig van iemand anders of zaten uren naar YouTube instructies te kijken. Een draagzak is wat makkelijker te gebruiken maar is niet iets wat je thuis even snel en makkelijk om doet. Door dit vaak te zien werd ik op een dag wakker en dacht: volgens mij moet er een makkelijkere manier zijn om je kleintje veilig en snel te kunnen dragen in en rondom huis. Daarop volgde een lange tijd van ontwerpen,testen, aanpassen, opnieuw testen en het lange traject van de Europese modelrecht aanvraag. Uiteindelijk hebben we het modelrecht voor Europa bemachtigd! Veiligeheid staat bovenaan in het vaandel bij Womboo, daarom hebben we het draagshirt pas op de markt gebracht toen het helemaal veilig is gekeurd en voldoet aan alle strenge eisen. Het behalen van het SGS certificaat waarmee Womboo volledig veilig is getest en voldoet aan de EU Norm: CEN/TR16512:2015, voor ergonomische babydragers is daarom een super mooi resultaat van het gehele ontwerp! 

Waarom Womboo

Womboo:   Wombat= buideldiertje  Womb= baarmoeder  Boo= babyBehoorlijk dubbelzinnig dus en dat maakt het super leuk.

Inspiratie

Ik ben geïnspireerd door een buideldier zoals een Wombat of Kangoeroe. De functie van de buidel en het gemak hebben mij aan het denken gezet, ik wilde dit net zo makkelijk maken voor jonge moeders en hun kleintje, en dat is gelukt!

Hoe combineer je het hebben van een eigen (web)Shop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

De combinatie van het runnen van de webshop met mijn sociale leven is eigenlijk heel goed te doen. Ik krijg uiteraard best wat hulp van mijn vriend(en) en familie als dat nodig is, maar de flexibiliteit en het zelf bepalen van mijn werktijden maken deze combinatie goed mogelijk! Ik werk veel ’s avonds en in het weekend maar heb daarnaast nog genoeg tijd voor andere leuke dingen met vrienden en familie. En om heel eerlijk te zijn, geeft het werken aan Womboo mij veel energie en voldoening en daarmee dus ook een soort van ontspanning.

Hoe omschrijf jij Womboo in een paar woorden?

Womboo staat voor gemakkelijk, simpel en veilig. Je kunt je baby dragen zonder ingewikkelde knopen of moeilijke kliksystemen in hét nieuwe comfortabele en ergonomische draagshirt voor je baby. Zonder gedoe trek je het draagshirt aan zoals elk ander shirt. En aan alles is gedacht. De buidel zorgt voor skin to skin contact en de binnenkant is ventilerend voor een perfecte temperatuur regulatie. Als je borstvoeding geeft biedt het draagshirt perfecte gelegenheid want je kunt het gewoon aanhouden, er is namelijk een voedingstop in verwerkt. Womboo heeft Europees modelrecht en veilig gecertificeerd zodat je jouw kleintje ( tot 9 kilo) altijd makkelijk en ergonomisch bij je kan dragen.


Womboo over een paar jaar

Womboo staat voor gemakkelijk, simpel en ergonomisch dragen/buidelen van jouw baby. Over een paar jaar is het heel normaal, voor zowel vaders als moeders, om hun kleintje bij zich te dragen in een draagshirt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: