Baby

Een baby is een groot wondertje en dit Vonkende moment leg ik graag voor jullie vast, door middel van een baby/newborn lifestyleshoot. Ik kom bij jullie aan huis en fotografeer je baby het liefst zoals hij of zij op dat moment is, puur. Ik zal mijn tijd nemen, er is geen haast en ik ga door tot we de beste foto’s hebben.

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo ben je zeker van een plekje als jullie kindje geboren is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s