Ondertussen ben ik alweer 25 weken zwanger en kon afgelopen weekend eindelijk deelnemen aan een van de tofste baby beurzen van het jaar, namelijk het “We Are Pregnant event”. Het werd gehouden in de werkspoorkathedraal in Utrecht en ik was één van de gelukkige winnaars die twee entree tickets won via Bellyprint.
Ik heb mijn nicht meegenomen die ook zwanger is en samen zijn wij zaterdag er naartoe geweest.

Bij aankomst wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, maar eenmaal binnen viel het eigenlijk meteen op hoe ruim het opgezet was. Het was een mooie lichte dag en daarom ook ideaal om foto’s te maken. Overal was er ruimte voor lichtinval. Het was erg leuk om alle webshops in het echt te zien en te voelen.

Belly print

De eerste stand waar wij voorbij kwamen was die van Bellyprint. Ik heb al een tijdje contact met Katja en Marije en het was daarom leuk om hun gelijk te zien. Mijn bellyprint afspraak staat al klaar en ik kan iedereen die hun zwangerschap wilt laten vastleggen door middel van een 3D print aanraden om hier te gaan.

Little Jet

Little Jet zie ik regelmatig voorbij komen op Instagram en het was daarom erg leuk om hun kleertjes in het echt te zien en te voelen.

Kids deco

Kids deco had een hele leuke speelhoek voor alle kindjes die mee kwamen met de mama’s. Van een ballenbak tot Wobbelboards, ook voor de kleintjes was er genoeg te doen.

Geboortekaartjes van Villa Pluis

Ik kom de laatste tijd regelmatig Villa Pluis tegen op Instagram en hoe leuk was het dan om te zien dat Sanne er ook stond. Ik had wat ideeën voor een geboortekaartje en we hebben even staan kletsen. Alles is mogelijk, ze maakt superleuke kaartjes.

Womboo

Womboo is een nieuw merk dat nog niet zo lang op de markt is, maar al flink aan het uitbreiden is in Nederland en België. Zelf bedacht en ontworpen, een uniek draagshirt waarbij je jouw baby gemakkelijk, ergonomisch, veilig en comfortabel draagt zonder ingewikkelde knopen of kliksystemen.

Pimsa

Pimsa kidswear is een nederlands unisex kindermode label. De ontwerpen van Pimsa zijn te omschrijven als minimalistisch met een twist.

Tiny Little Cactus

Tiny Little Cactus volg ik al een tijdje en ik ben fan! Vooral de unicorn diademen vind ik prachtig. Het is een klein bedrijfje die mooie handgemaakte producten aanbied.

Kleine Keutel

Kleine keutel volg ik op mijn fotografie account ook al een tijdje. Ik vond het daarom ook leuk om al hun mooie producten te zien liggen, o.a. mutsjes, slaapzakken en babynestjes. Handgemaakt hier in Nederland, biologisch en van hoge kwaliteit.

Oh My Goody

Oh My Goody is een shop gevuld met “goodies” voor kinderen en moeders (ouders). Van invulboeken tot (muur)stickers en nog meer toffe items. Oh my goody staat vooral bekend om de basis kleuren zwart, wit of grijs.

Chewies and more

Hier vind je stijlvol en gecertificeerd bijtspeelgoed, speenkoorden, spenen, swaddles en nog meer.

Lemej

Lemej is een luxueus merk uit Amsterdam dat sinds vorig jaar oktober op de markt is gekomen. Ze maken mooie borstvoeding-sjaals voor onderweg.

Het We Are Pregnant event is kortom een echte aanrader! Wij hebben een hele leuke en gezellige dag gehad. Er was genoeg te eten en te drinken en er waren heerlijke taarten, tosti’s en wraps verkrijgbaar. Ga lekker met je moeder, zus, vriendin of tante. We are pregnant is voor jong en oud en is gewoon gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: