Met 15 weken wilden wij graag een pretecho laten maken om achter het geslacht van ons derde kindje te komen. Toen ik dit aan mijn collega’s en vriendinnen vertelde kwamen zij met het idee dat als ik tot de 20 weken echo zou wachten, zij een gender reveal taart gingen maken. Zonder enige twijfel zei ik ja! Uiteindelijk is dit uitgelopen tot een superleuk feestje.

De 20 weken echo hadden wij op een dinsdag om 13:30 in het ziekenhuis. We keken hier al zolang naar uit dat we ook niet meer konden wachten. Zekerheid is zo fijn en het is toch weer een mijlpaal. Nu vind ik de 27 weken ook een mijlpijl omdat de baby dan “levensvatbaar” is. Dan kan ik pas echt “genieten”. Wij moesten een kwartiertje wachten voordat we aan de beurt waren. Ik vroeg aan de gynaecoloog of ze het geslacht al wist en ze zei ja. Ze schreef de uitslag op de achterkant van de echo en stopte deze in een enveloppe. Na ongeveer een half uur stonden wij weer buiten met een goede 20 weken echo uitslag. Wat een opluchting, Alles zag er goed uit. Wij zijn daarna naar Naima en Wendy gereden om de uitslag te brengen en nu was het wachten tot het feest zaterdag met al onze goede vrienden en familie…

Het is een MEISJE!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: