Het hoge woord mag eruit, wij zijn zwanger van onze derde kindje.

We wilden graag voor een derde gaan als dit ons gegeven zou zijn. Zwanger worden is niet vanzelfsprekend en dat merk ik maar al te goed om mij heen. Ik was daarom ook bij deze weer erg verrast dat het gelijk raak was.
het idee was om voor een derde te gaan rond de zomer zodat alle kids rond dezelfde tijd jarig zijn. De meeste zullen denken, waarom zou je dat willen?
Ten eerste omdat mijn kinderen beide makkelijke baby’s waren en vrijwel gelijk na de geboorte doorsliepen. Ten tweede omdat mijn ouders op Aruba wonen en ik hun graag bij de bevalling wil hebben. En ik vind het ook erg handig ivm alle verjaardagen, 3 klappen in 1.

Op een ochtend stond ik op en besloot ik augurken als ontbijt te gaan eten, niet heel raar want ik hou van zuur, maar voor in de ochtend is het wel apart. Ik huil vrijwel nooit maar was ook erg emotioneel en vond alles zielig! Ik besloot toch maar een zwangerschapstest te halen maar dacht, er komt toch niks naar voren omdat ik dan net 3 weken zwanger zou zijn! Met 5 weken zou je pas echt goed kunnen testten. De kids waren naar school gebracht en besloot ik toch maar de test te doen. In mijn hoofd had ik toch zoiets van het zal niet zo zijn dus toen ik na 3 minuten niet meer kon wachten pakte ik het staafje vast en stonden er gewoon 2 dikke strepen. Ik ben gewoon zwanger! Hoe dan? Hoe kan dat zo snel? Ik was blij, begon te gillen en dansen en dacht hoe ga dit aan mijn man vertellen als hij thuis komt?

Ik heb snel een punnikwoord besteld bij Jibbejebba met het woord baby in het goud die ik in de middag gelijk kon ophalen. Toen ben ik snel langs de bakker gereden en heb toen twee chocolaatjes met roze en blauwe muisjes erop gehaald.

Toen mijn man na werk thuis kwam zei ik, kom even naar beneden er ligt wat raars in onze slaapkamer en ik weet niet wat het is. Toen hij beneden aankwam zag hij het meteen en was erg blij!

Vol ongeloof stonden wij samen naar het bed te staren. Er komt gewoon een derde…

Onderussen ben ik alweer 20 weken weken zwanger en de weken zijn voorbij gevlogen! Ik ben niet erg misselijk geweest en voel me verder wel goed. Ik heb tot 2 weken terug hele pijnlijke borsten gehad dat ik er iedere nacht van wakker werd omdat ze gewoon zo strak stonden! Het leek wel alsof ik al in mijn borstvoedingsperiode zat. Heel raar was dit. Ook heb ik al vanaf week 10 last van mijn bekken. Ik ga hiervoor naar de fysio en ook ga ik iedere week naar zwangerschapszwemmen.

Morgen hebben wij de Gender reveal party met alle lieve naaste familie en vrienden. We zijn erg benieuwd naar het geslacht! wat denken jullie? Team boy or team Girl?

Liefs Naomi

Volgende keer een blog over week 20 en de gender reveal party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: