Logo_Dixap_Covelt_Appel_RGB_web

Ellen Kimpe runt samen met haar zus Dixap. Ellen is 33 jaar jong, is getrouwd met Roy en samen hebben hun twee kinderen, Bo van drie en Maas van een jaar oud.

Het begin van Dixap

Mijn ouders hebben Dixap in 1991 overgenomen en samen met mijn zus Fransje timmeren we hard aan de weg om het bedrijf voort te zeten op een goede basis. Onze missie binnen het bedrijf is “het beste wat de natuur te bieden heeft zonder nare bijsmaak”. We doen er samen met ons team alles aan om deze missie te bewerkstelligen.

Waarom Dixap

De naam hebben we dus niet zelf gekozen. Echter vind ik het wel een hele goed naam, zeker in combinatie met onze slogan: Dixap, fruit en verder nix.

” Dixap is fruit
en verder nix “

 

 inspiratie 

De laatste jaren is er steeds meer de discussie gaande over suiker in plaats van transparantie over voeding en proberen te begrijpen wat je eet en wat je je kinderen geeft. De drive om deze discussie te veranderen inspireert mij elke dag om mooie, eerlijke producten te ontwikkelen. Dixap bevat geen toevoegingen, zoetstoffen of conserveermiddelen. Het bevat echt alleen fruit en daar ben ik trots op.


Hoe combineer je het hebben van een eigen bedrijf met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Goed plannen! Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik in een familiebedrijf werk. Hierdoor zie ik mijn familie dagelijks. Woensdag ben ik vrij en dan probeer ik altijd iets leuks te doen met mijn kinderen.

 Waar zie jij Dixap over een paar jaar?

Onze ultieme droom is om, als echt familiebedrijf, Dixap over te kunnen dragen op de volgende generatie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: