Love-my-Veggies-logo-DEF-ss

De zussen Kim (26) en Kelly (33) wonen in Almere en zijn allebei moeders. Zij zijn de gezichten achter het merk “Love My Veggies“. Kelly is getrouwd met Laurens en is moeder van Jorenth en Pepijn, die zijn nu vier en één. Kim is nog niet getrouwd, maar op 16 juni gaat ze haar Peter het ja-woord geven. Samen hebben zij een zoontje van anderhalf jaar, genaamd Luuk. Lees nu het superleuke interview met deze zussen over hoe zij begonnen zijn met Love My Veggies.

Love my veggies

Nadat Jorenth geboren was, is Kelly zich gaan verdiepen in gezond eten voor baby’s. Waarom was Nederland nog niet zo ver als Amerika? Elke maand werd er een lading besteld in Amerika om de gezonde voeding deze kant op te halen. Door de geboorte van Luuk, kwam Kim voor hetzelfde dilemma te staan. Op een zondag in de tuin bedachten we ineens heel ambitieus, waarom beginnen we niet “gewoon” zelf een lijn met gezonde snacks voor baby’s. We stapten samen in een hele nieuwe wereld en mogen nu met trots zeggen dat Love My Veggies op de markt is met een viertal producten. Onze producten bevatten altijd groente en fruit. Dat is namelijk ook hoe we aan de naam Love My Veggies zijn gekomen. Groenten zijn leuk!

” Love my veggies is natuurlijk,

gezond, innovatief,

transparant, leuk

en lekker “

Inspiratie

We zijn zelf de doelgroep en zien daarom wat er nog mist in het voeding schap. Wij leggen echt ons eigen gevoel in Love My Veggies. Dingen waar wij tegen aan lopen, daar lopen andere moeders vast ook tegen aan.

Hoe combineren jullie het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en sociaal leven?

Naast onze webshop verkopen wij onze producten ook aan de Albert Heijn en Jumbo. Dat is een fulltime baan en daar zijn 24/7 mee bezig. Maar omdat dit is, waar wij echt al ons gevoel in kunnen leggen, voelt het niet als werken. En natuurlijk maken we altijd tijd voor onze kinderen, mannen en vrienden. Ook al is het soms hectisch en druk, we krijgen heel veel energie van Love My Veggies, waardoor ons leven ook een stuk leuker geworden is. En als je gelukkig bent, heb je veel energie voor alles.

Love my veggies over een paar jaar

On top of the world! Nee zonder dollen, het liefst worden we verkocht in alle supermarkten in Nederland en zijn we een begrip geworden als het gaat om gezonde baby-en kindervoeding.

Review Goodie tas vol met love my veggies producten

Love my veggies is een webshop met biologische tussendoortjes voor kinderen die snel aan het groeien is. Misschien heb je deze producten al in de winkel zien liggen of volg je ze via social media. Op die manier ben ik achter Love my veggies gekomen. Ik geef de kids regelmatig een tussendoortje, maar dan moest er niet veel suiker en troep inzitten. Wij geven ze bijna altijd bio-chippies of gezonde koekjes, dus toen ik Love my veggies tegenkwam was ik gelijk geïnteresseerd. Leuk zo’n nieuw product op de markt, gemaakt door twee Nederlandse zussen die zelf ook nog eens mama’s zijn! Inmiddels hebben de zussen vier biologische kinderproducten op de markt en kan je in hun webshop leuke musthave’s scoren. Ik was echt enthousiast en ben toen letterlijk naar 3 of 4 Jumbo’s en AH’s gereden om ze te kopen, maar helaas kwam ik ze er niet tegen.

Niet getreurd want ik kreeg dus een leuk pakket van Love my veggies opgestuurd om deze te testen! Hoe leuk?

De producten van Love my veggies zien er vrolijk en kleurrijk uit! De verpakkingen hebben getekende groenten en fruit voorop met lieve gesloten maanoogjes met een lach, en zijn te gebruiken voor baby’s en kindjes vanaf acht maanden.

De snoepsterren zijn biologisch en vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen! Ze zijn een perfect tussendoortje en de kids vonden ze ook erg lekker, vooral omdat ze als kleine chips lijken. Natuurlijk heb ik ze ook geproeft en ik moet zeggen dat ook al hebben ze niet veel smaak, je toch goed proeft wat erin zit. Er zijn twee soorten smaken snoepsterren: biet, aardbei, banaan en mango, pompoen. Zelf is mango één van mijn lievelingsfruitsoorten dus ik was zeker blij dat dit er ook in zat. De biet, aardbei en banaan is ook erg lekker en dit vonden de kids ook. Kortom alles viel heel goed in de smaak.

Naast de snoepsterren heb je de minimuesli en ook deze is biologisch en vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ik ben nooit fan geweest van pap en de kinderen ook niet echt, maar waar wij wel van houden is yoghurt met muesli. Vooral Zyon kan dat iedere dag eten. Ik heb hem daarom ook een lekker bakje gegeven en mezelf ook. De minimuesli is een mix van granen, stukjes groente en fruit en bolletjes. Er zijn twee soorten muesli: biet & appel en wortel & banaan. Het smaakt lekker en is ook echt bedoeld voor kinderen; het is klein en er zijn niet veel smaakstoffen aan toegevoegd. Ik zou het zeker aanraden voor anderen.

De prijzen zijn in verhouding zeer goed en ik raad iedereen aan om zeker een keer één van deze producten uit te proberen. Het is gezond, lekker en je wordt er zeker vrolijk van!

Liefs Naomi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: