Lu Lu (24) is eigenaresse van Moonbaby Naturals, mama van een lieve dochter (17 maanden) en is samenwonend met haar vriend in Den Haag. Als lulu niet bezig is met Moonbaby kan je haar vinden op de bank met een boek, buiten of op de yogamat.

Het begin van moon baby naturals

Toen ik zwanger was heb ik mezelf voorgenomen om alle verzorgingsproducten voor mijn dochtertje zelf te gaan maken. Ik ben toen veel research gaan doen, boeken over planten gaan lezen en uiteindelijk ingrediënten gaan bestellen en aan het mixen en matchen geslagen. Ik vond het toen zó leuk dat ik dacht: Ik wil dit gaan verkopen en delen met andere ouders! Tevens kwam er ineens een lading aan inspiratie naar boven bij mij, en visualiseerde ik al een hele lijn aan producten voor me. Uiteraard zijn we daar hard mee bezig. Patience!

Waarom moon baby naturals

De naam van mijn dochter betekent Maan, vandaar de naam Moonbaby. De oorspronkelijke producten zijn natuurlijk voor haar bedoelt, zij is de original Moonbaby, haha! Ook ben ik, net als veel anderen, heel erg gefascineerd door de maan. 

” Moon baby naturals is meer dan een merk! A way of life.
Omdat ik hoop met dit merk niet alleen natuurlijke verzorging te creëren, maar ook een platform, waarin iedereen open en eerlijk naar elkaar  is, en we elkaar samen helpen om te groeien “

Inspiratie

Ik heb niet echt 1 inspiratiebron voor Moonbaby. Het is met name mijn dochter, maar uiteraard ook de natuur en dingen die in het dagelijks leven gebeuren. Soms loop ik buiten en krijg ik ineens een idee. Vaak probeer ik die dan ook gelijk op te schrijven in mijn notitieboek. Ook kijk ik natuurlijk naar de markt, en wat ik vind dat er mist of wat ik zelf graag zou willen hebben voor mijn dochter. De inspiratie voor de stickers en de huisstijl komt wel van de natuur!

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?

Naast Moonbaby werk ik ook parttime, dus alles combineren is best lastig soms. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel vrienden heb, dus mijn sociale leven is niet zo ‘’bruisend’’ (zoals iedereen dat noemt, haha). Ben van nature ook iemand die houd van alleen zijn, en ik zie het nut van vriendschappen niet in als ze geen diepere betekenis hebben. Mijn familie zie ik wel regelmatig, maar de vrienden die ik heb, zie ik dan ook als familie. Het vinden van balans daarin is soms lastig, maar we zien elkaar wanneer we elkaar zien, en dat werkt goed! Als je weet dat je band goed is, geeft dat automatisch rust en ruimte.

Moon baby naturals over een paar jaar

Het zal een droom zijn die uitkomt als Moonbaby ooit in grote ketens zoals Eko Plaza zou liggen en dat er een hele lijn aan producten is! Ook werken we langzaam naar zero-waste verpakkingen toe, denk hierbij aan doosjes die bio-afbreekbaar zijn en recyclebaar verzendmateriaal.

dsc_0187

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: